2011. július 27., szerda

Asztali szett készítése mozaiktechnikával

Mozaiktechnikával egy komplett asztali szettet is készíthetünk, mellyel aztán megörvendeztethetjük szeretteinket a legközelebbi családi ünnep alkalmával. Vagy akár a hétköznapokat is ünneppé varázsolhatjuk egy ilyen készlettel!


2011. július 22., péntek

Letölthető, ÚJ magyar nyelvű katalógus

Az idei év újdonsága a Kids Club termékcsalád, mely gyerekeknek, ill. gyermekekkel való közös foglalatoskodás céljából készült. A Rayher Kreatív Centrum készített egy speciális, néhány oldalas katalógust, amely azonnal letölthető és nyomtatható!


Augusztusi kézműves tanfolyamok

A hónap témájához kapcsolódóan mindig kézműves tanfolyamokat is tartunk a Rayher Hobby Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). 2011. augusztusában Rayherben a nyaralás alatt összegyűjtött emlékeket hasznosítjuk! Cikkeinkkel e témakörben szeretnénk majd minél több inspirációt nyújtani. Lássuk a tanfolyamok részleteit!




Téma Időpont Tanfolyam díja
Képkeret készítése
dekorhomokkal, kagylóval, kavicsokkal,
saját emléktárgyakkal


2011.08.06.
szombat 10:00
2.990,- Ft
Hozz magaddal olyan személyes apró emléktárgyakat,
amelyeket nyaralás alatt gyűjtöttél.
Ezeket beépítheted a készülő képkeretbe!
Nyári minialbum  készítése 2011.08.13.
szombat 10:00
4.800,- Ft
Plussz kiegészítők a komplett albumhoz:
matrica: 700,- Ft,
miltonkapocs: 990,- Ft
betűkészlet 1.750,- Ft

Könyvkötés
Tante Ema anyaggal
2011.08.27.
szombat 10:00
1.990,- Ft


Minden tanfolyam ára tartalmazza az alkotások elkészítéséhez szükséges alapanyagokat és az eszközök használatát, ill. ahol nem, ezt feltüntettük. Az elkészített munkák hazavihetők. A tanfolyamokra előzetes regisztráció szükséges, amit ide kattintva lehet megtenni. Rayher Kreatív Centrum: tanfolyamok


Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

.

2011. július 15., péntek

Mozaikos magyar nyelvű leírások a Rayher honlapon

Tudtuk, hogy a Rayher honlapján négy magyar nyelvű mozaikos projektleírást találhatunk? Azok számára, akik kedvet éreznek a technika kipróbálására, szeretettel ajánljuk ezeket a leírásokat.

2011. július 13., szerda

Júliusi Rayher scrapbook kihívás

Gondoltunk már arra, hogy a mozaik technikát nem csak valódi mozaikcsempék használatával gyakorolhatjuk? A különféle papír-alapú kézműves technikák végtelen számú lehetőséget rejtenek magukban. Képeslapok összeállításakor, dekupázsolt tárgyak díszítésekor, faliképek készítésekor például kiválóan alkalmazhatjuk a mozaiktechnikát.

2011. július 6., szerda

Videó: Mozaiktechnikával díszített tálca

Júliusban sokan mennek szabadságra, talán több idő jut ezekben a napokban a kézműveskedésre is. Ezért ebben a hónapban olyan hobbiötletekkel szolgálunk, amelyeket tovább tart elkészíteni, de szabadság alatt rászánhatjuk az időt.

2011. július 3., vasárnap

A hónap ötlete: Időigényes hobbik a szabadság alatt


2011. júliusában tippeket adunk, a szabadság alatt végezhető időigényes hobbikhoz, cikkeinkkel a hosszabb időt igénylő technikákkal szeretnénk minél több inspirációt nyújtani, amelyeket leginkább talán ilyenkor nyáron, szabadság alatt tudunk gyakorolni. E havi cikkeinket és tanfolyamainkat főként a mozaikozás iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk.