2012. február 29., szerda

Friss: Márciusi kézműves tanfolyamok

2012. márciusi kézműves tanfolyamainkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!

2012. február 23., csütörtök

Ha most ismerkedsz a drótékszer-készítéssel...

... akkor ezt a linket Neked ajánljuk! Folytatva a drótékszer-készítős témát, amelyet ebben a hónapban itt a Rayher inspirációs blogjának témájául választottunk, most egy hasznos linket szeretnénk ajánlani mindenkinek, aki a témával épp ismerkedik.

2012. február 16., csütörtök

Drótszív-ékszerek videón

Forrás: jewelrylessons.com
Folytassuk tovább az ismerkedést a drótékszerekkel! Előző bejegyzésünkben néhány lenyűgöző, drótból és gyöngyökből készült ékszert mutattunk be olvasóinknak. Most, annak érdekében, hogy még többet tudjunk meg arról, hogy ebből a hétköznapinak tűnő alapanyagból milyen különleges dolgokat készíthetünk, hozunk néhány oktatóvideót a drótékszer-készítéssel kapcsolatban.

2012. február 9., csütörtök

Lenyűgöző drótékszerek

Forrás: Jewelrylessons.com/Pinterest
A drótra nem mindenki gondol úgy, mint lehetséges ékszer-alapanyagra. Ezen szeretnénk most változtatni azzal, hogy bemutatunk néhány lenyűgöző ékszert, amelyet ékszerdrótok felhasználásával készítettek alkotóik. Jó böngészést... és ámulást kívánunk. Valóban fantasztikusak, nem igaz?

2012. február 4., szombat

A hónap ötlete: Készítsünk drótékszereket!

Lelkesen ajánljuk ebben a hónapban inspirációs blogunk bejegyzéseit, mindazoknak akik még csak most ismerkednek, vagy még egyáltalán nem hallottak eddig a drótékszer-készítésről. Ezt a kézműves technikát igyekszünk ugyanis 2012. februárjában kicsit közelebb hozni blogunk olvasóihoz.

Friss infó: Februári kézműves tanfolyamok


2012. februári kézműves tanfolyamainkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!