2012. július 26., csütörtök

Kicsinosított fiókos tároló

A hónap ötletei júliusban a Rayher blogján a scrapbook papírok sokoldalú felhasználását mutatják be. Két tanfolyam is várja a kézműveskedni vágyókat, s itt blogunkon is jónéhány ötletet megosztunk majd olvasóinkkal. Ebben a bejegyzésben olyan fiókos tárolókat mutatunk be amelyeket scrapbook papírok segítségével csinosítottak ki használóik.

2012. július 23., hétfő

Friss infó: Augusztusi kézműves tanfolyamok

2012. augusztusi kézműves tanfolyamainkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!

2012. július 11., szerda

Poháralátét scrapbook papír felhasználásával

A hónap ötletei júliusban a Rayher blogján a scrapbook papírok sokoldalú felhasználását mutatják be. Két tanfolyam is várja a kézműveskedni vágyókat, s itt blogunkon is jónéhány ötletet megosztunk majd olvasóinkkal. Ebben a bejegyzésben olyan poháralátétek készítését mutatjuk be két videón, melyek mintázatát a szépséges scrapbook papírok adják.

2012. július 2., hétfő

Friss infó: Júliusi kézműves tanfolyamok

2012. júliusi kézműves tanfolyamainkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!