2014. szeptember 30., kedd

Alkoss olcsóbban - kedvezményes árú termékcsomagok

Az Alkoss olcsóbban termékcsomagokkal a Rayher-Hobby Kreatív Centrum hétről-hétre szeretné elősegíteni vásárlói számára a könnyebb hozzáférést a hobbikellékekhez. Hiszen minden héten más-más alkotós alapanyag, eszköz vagy szerszám kerül ezekbe a jelentős árkedvezménnyel árusított csomagokba. Látogass el Te is az Alkoss olcsóbban akció információs oldalára, ismerd meg az akció részleteit, kapcsolódj be és vásárold meg kedvezőbb áron a régen kinézett eszközöket! Aktuális termékcsomagunkat itt találod.

Októberi kézműves tanfolyamok

2014. októberi kézműves tanfolyamainkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, VIII. József krt. 36.). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!

2014. szeptember 29., hétfő

Magyar nyelvű vágósablonok az összes vágógéptípushoz

Sokszor pont egy szép felirat hiányzik a képeslapról, az ajándékcsomagolásról, a dobozról amibe az ajándékot szántunk. Jó lenne, ha sorozatgyártásra lennénk képesek otthon, kis vagy nagy mennyiségre egy meghívó készítésekor. Mostantól itt a megoldás!

2014. szeptember 1., hétfő

Szeptemberi akciós termékek

Minden hónapban egyes termékek kedvezményes áron kaphatók a Rayher Kreatív Centrumban. 2014. szeptember 1-30-ig 
vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, VIII. József krt. 36.), valamint webáruházunkban. A kép illusztráció.

Szeretettel várjuk vásárlóinkat!

A festősablonok használatával kapcsolatosan olvasd el korábbi blogbejegyzésünket, mely oktatóvideót is tartalmaz. Kattins ide: Fess egy vagány pólót magadnak!