2015. május 29., péntek

Trendi ékszertetoválások és újdonságok Amerikából

A fémesen csillogó tetoválás a legaktuálisabb trend Amerikában. Olyan hírességek viselik, mint Beyoncé vagy Sarah Jessica Parker. Minden alkalomra megfelel: lehet elegáns egy estélyivel, laza egy farmerrel vagy játékos egy nyári ruhával, helyezhetjük dekoltázsra, karra, bokára. Kedvünk szerint pedig másnap le is moshatjuk. Ezek a trendi kiegészítők már kaphatók üzletünkben és webáruházunkban is. Nézd meg a kínálatot, kattints az alábbi képre!


Örömmel adjuk hírül, hogy ezen a héten megérkeztek az Egyesült Államokból rendelt újdonságok üzletünkbe! Többek között scrapbook papírok, babaházas miniatűrök, -vágó- és festősablonok, bélyegzők, egyéb kiegészítők kaphatók. Ezek a termékek a webáruházba nem kerülnek fel
megvásárlásukra csak József krt-i üzletünkben van lehetőség. Kattints az alábbi képre és ismerkedj meg az újdonságokkal!


Kézműves tanfolyamok 2015. június

2015. júniusi kézműves tanfolyamunkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, VIII. József krt. 36.). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!

2015. május 21., csütörtök

Ünnepi nyitva tartás 2015. május 25.

Értesítjük minden kedves vásárlónkat, hogy a hosszú hétvégén a fenti - megváltozott - nyitva tartási rend érvényes budapesti, József körúti üzletünkben. A webáruház zavartalanul üzemel.

2015. május 1., péntek

Kézműves tanfolyamok - 2015. május

2015. májusi kézműves tanfolyamunkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, VIII. József krt. 36.). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!