2012. szeptember 28., péntek

Friss infó: Őszi kézműves tanfolyamok

2012. őszi kézműves tanfolyamainkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyamok részleteit!

2012. szeptember 12., szerda

Papírvarázs - új könyv, munkatársunktól

Örömmel adunk hírt róla, hogy kolléganőnk, Virág Éva sokak által megcsodált alkotásai immár könyv formában is megjelentek. Megjelent a Cser Kiadó gondozásában, a Színes Ötletek sorozatban a Papírvarázs c. könyv.

2012. szeptember 11., kedd

Scrapbook kiállítás Budapesten - várunk Téged is!

Örömmel osztjuk meg blogolvasóinkkal a hírt, Budapesten scrapbook kiállítást rendezünk! Ha szívesen nézegetnél élőben hagyományos scrapbook oldalakat és minialbumokat, itt a lehetőség!

Szeretettel várunk a Rayher Scrapbook Kihívás győzteseinek munkáiból rendezett scrapbook kiállítás megnyitójára 2012. szeptember 17-én 16:00 órára

A kiállítás mottója: "Legyen tiéd örökre az egész"
Kosztolányi Dezső: Lásd kisfiam, ezt mind neked adom most
Helye: Rayher Kreatív Centrum, Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna ház, 1. emelet
Nyitva: 2012.09.20-ig 10:00-17:00

A kiállításon Molnár Ibolya, Hutás-Tóth Diána, Mészáros Szofia és Virág Gyuszi scrapbook alkotásai lesznek láthatók
, a megnyitón pedig találkozhatunk velük személyesen is.

Szeretettel várunk mindenkit a megnyitóra hétfőn 4 órára! Vagy, ha akkor nem, a következő 3 napban is találkozhatunk ugyanott. Szeretettel várunk Benneteket, csatlakozzatok az eseményhez a Facebookon is. Segítenétek nekünk azzal, hogy megosztjátok ezt az eseményt? Nagyon örülnék neki, ha minél több emberhez eljutna ennek a rendkívüli dolognak a híre.

Köszönjük szépen!

2012. szeptember 1., szombat

Friss infó: Szeptemberi kézműves tanfolyam

2012. szeptemberi kézműves tanfolyamunkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyam részleteit!

Szeptember 15-én: Zárva vagyunk

Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Budapest, IX. Boráros téri üzletünk 2012. szeptember 15-én, rendezvény miatt zárva tart.

Ezen a napon webáruházunk zavartalanul üzemel.

Szeretettel várjuk 2012. szeptember 17-én hétfőn 10:00 órától minden kedves vásárlónkat.