2010. december 30., csütörtök

BÚÉK + Letölthető asztaldíszítési tippek

Az év utolsó napján, Szilveszter éjszakáján a legtöbb háztartásban talán kicsit másképp néz majd ki az ünnepi teríték. Különleges finomságok, vagy tipikus szilveszteri ételek kerülnek az asztalra, egy-két extra díszítőelem is elfér, hogy fokozzuk a hangulatot. Bejegyzésünkben a tökéletes hangulat eléréséhez szeretnénk ötleteket adni.

Állítsunk az asztal közepére néhány gyertyát és kössük át szalaggal vagy fémszálas zsinórral - szilveszterkor az arany színt bőven alkalmazhatjuk. Készíthetünk kis menükártyákat, amelyben felsoroljuk az ínyencségeket. Ezt még akkor is megtehetjük, ha az asztaltársaink előre tudják, mivel várjuk őket. Készítsünk a menühöz, a gyertyákhoz és a szalvétákhoz illő szalvétagyűrűket. Szórjunk el néhány szem díszkavicsot, de dobhatunk az asztalra konfettit és szilveszteri szalagot is.

Legyünk elegánsak vagy épp bohókásak - ez a társaság összetételétől függ. A lényeg, hogy a teríték gondos összeállításával is teremtsünk egy kis extra ünnepi hangulatot és ezzel a kis külsőséggel is járuljunk hozzá, hogy emlékezetessé tegyük Szilveszter éjszakáját.

A Rayher Kreatív Centrumon keresztül számos olyan termék rendelhető és vásárolható meg, mely színpompás díszítője lehet az ünnepi asztalnak:

  • Gyertyák 12 féle színben és 7 féle formában
  • A gyertyákhoz illő asztalközép 8 féle színben (80x80 cm)
  • A gyertyákhoz és az asztalközéphez illő szalvéták: 12 féle színben (40x40 cm)
  • Különféle dekorációs kellékek a fenti színskálában: dekorháló, szórógyöngyök, szórókavicsok, üvegkavicsok, papír-virágszirmok, gyertyatartók
  • Fehér asztalterítő: 120x180 cm
  • Koktélszalvéták, papírszalvéták

A fent felsorolt termékek megtekinthetők az alábbi, ingyenesen letölthető (német nyelvű) prospektusunkban, melyben professzionális asztaldíszítési tippeket is találhatunk.


Minden kedves látogatónknak a holnap esti ünnepi vacsorához örömteli készülődést, valamint

Boldog Új Évet Kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése