2010. december 20., hétfő

Elindult a Rayher új és korszerű webáruháza

Néhány héttel ezelőtt nyitotta meg virtuális ajtaját a Rayher Kreatív Centrum új webáruháza, a www.rayhershop.hu. Talán felmerülhet benned is a kérdés, miért indítottunk egy másik webáruházat, hiszen a honlapunkon (www.rayher.hu) is működik már egy?

Új és korszerű webáruházunkban azokat a kreatív hobbitermékeinket gyűjtöttük össze, amelyek 2007 szeptembere, a Rayher magyarországi működése óta eddig a legkedveltebbnek bizonyultak. Az alapvető különbség tehát a két áruház között az, hogy míg a "régi" nagy webáruházban a Rayher közel 20.000 termékének megrendelését tesszük lehetővé, ebben az új áruházunkban leválogatva találhatod meg azokat, amelyeket legtöbbször vásároltak meg tőlünk magyarországi vevőink.

Folyamatosan bővítjük a kínálatot az új webshopban.  A  korszerű és átlátható webáruházas struktúra lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláld, amit keresel. Az új webáruházunkban leadott rendeléseid is hozzánk, a másik webáruházzal megegyező helyre futnak be: szállítója szintén a Rayher Hobby Magyarország Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése