2011. június 15., szerda

Fess egy vagány pólót magadnak!

Ha szereted a trendi, vagány pólókat, ha megakad a szemed néhány mostani dizájnon, ha előfordult már veled, hogy megtetszett egy minta, de a póló színe, fazonja nem jött be, viszont el tudtad volna képzelni mást színben és stílusban magadon, miért ne festenél magadnak egyet!?

A Rayher Kreatív Centrum ebben a hónapban a trendi és divatos kézműves technikák közül a My style sablonokat szeretné a figyelmedbe ajánlani. A My style sablonokkal nagyon egyszerű az alkotás. Néhány érv mellettük, amelyekkel nehéz lenne vitatkozni:



Hadd mutassuk meg azt a 8 motívumot, ami a mi kedvencünk:


Ha kedvet kaptál egy ilyen mintájú póló vagy táska elkészítéséhez, nézd meg az alábbi videót, milyen nagyszerű ez a technika:


Sőt, a My style sablonokkal nem csak nőknek szánt ruhadarabokat díszíthetünk! Párunkat, fiunkat is meglephetjük egy ilyen pólóval, nézzük csak meg ezeket a képeket!

Ha kedveled az igazán trendi cuccokat, holnap már hordhatod is az új, mintás pólódat, ráadásul azzal is büszkélkedhetsz majd, hogy Te magad díszítetted! Kattints ide, és nézd meg a My style sablonokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése