2011. július 13., szerda

Júliusi Rayher scrapbook kihívás

Gondoltunk már arra, hogy a mozaik technikát nem csak valódi mozaikcsempék használatával gyakorolhatjuk? A különféle papír-alapú kézműves technikák végtelen számú lehetőséget rejtenek magukban. Képeslapok összeállításakor, dekupázsolt tárgyak díszítésekor, faliképek készítésekor például kiválóan alkalmazhatjuk a mozaiktechnikát.

Most a scrapbookalbumok szerelmesei számára szeretnénk egy ötletet adni: próbáljuk ki a mozaiktechnikát albumoldalainkon is!

A Scrapbook.hu honlapon 2011. júliusában indult egy hatalmas, 9 hónapon át tartó scrapbook kihívás vagy ha úgy tetszik, inspirációval támogatott alkotós játék, amelyen a scrapbook magyarországi eddigi rövid történetében talán a legnagyobb nyereményért szállnak a kreatív ringbe az alkotni vágyó résztvevők. A nyereményt a Rayher Kreatív Centrum ajánlotta fel. Ha kíváncsivá tettünk, mindenképp olvass tovább!

S, hogy jön össze mindez a mozaiktechnikával? Úgy, hogy ezek a scrapbook kihívások, amelyekkel ezentúl havonta jelentkezünk, szorosan kapcsolódnak "A hónap ötlete" témájához, így most a mozaiktechnikához is.

Lássuk hát, milyen módon lehet ötvözni a scrapbookot a mozaikkal! Ismerkedjünk meg az ehavi kihívás részleteivel! Az alábbi képlinkre kattintva a Scrapbook.hu Fórumába jutunk. Elolvashatjuk a kihívás szabályait és egy nagyszerű videót is megnézhetünk a mozaikos scrapbook oldalak készítéséről!


A következő oldal Virág Éva, a Rayher munkatársának alkotása, szintén mozaik technikával:



A kihívásra készült alkotásokat ebbe a galériába kell feltölteni, 2011. július 31-ig. Már érkezett egy pályázat is!

Ha kedvet érez bárki, blogunk olvasói közül, hogy részt vegyen a kihíváson, örömünkre szolgálna, ha itt a blogon hagyna számunkra egy megjegyzést, belinkelve alkotását, hogy mi is és blogunk többi olvasója is tudomást szerezhessen róla!

Örömteli alkotást kívánunk! Szeretettel várunk mindekit!
Hajrá elsősorban a szép élmények oldalba foglalásáért... és, hajrá a nyereményért!


Júliusi kézműves tanfolyamainkról, ide kattintva olvashatsz!

Ebben a hónapban az  akrilmozaik, Tiffany-mozaik, üvegkavicsok, gyöngyház-mozaik, tükörmozaik, öntapadós mozaikok, fugázó anyagok és a japán gyöngyök 2011. július 1-31 között
10% kedvezménnyel
vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése