2011. augusztus 4., csütörtök

Augusztusi Rayher scrapbook kihívás

Amikor valaki elkezd scrapbook albumokat készíteni, nagyon sok esetben azért ragad ollót és ragasztót, hogy egy utazás emlékeit összerendezve, konzerválhassa az átélt élményeket. Helyet kaphatnak a belépők, a prospektusok profi képei, a buszjegyek, egy-egy szép szalvéta vagy blokk... ezek mind mind élményeink, érzelmeink mozaikdarabkái, hogy az előző havi kihívás technikájára utaljunk. Ebből áll aztán össze saját fotóink felragasztása és a képaláírásainkkal való kiegészítés után egy olyan komplex mű, ami felett bárki szívesen elidőzik, hogy átélhesse azokat újra és újra. Egyesek ezt tekintik a scrapbook esszenciájának, mivel az ilyen scrpabook alkotások maradéktalanul eleget tesznek az albumkészítés egyik céljának, a kreatív dokumentálás szerepének.

A kihívássorozatunkban most, mi ugyanerre szeretnénk bátorítani blogunk olvasóit! Kapcsolódva ehavi témánkhoz (Alkoss a nyári emlékekből!), most olyan scrapbook alkotásokat várunk, ahol láthatóan megjelennek ezek a tárgyi bizonyítékok arról, ahol jártunk, örültünk, kikapcsolódtunk, ahová utaztunk.

A kihívássorozatról: A Scrapbook.hu honlapon 2011. júliusában indult egy hatalmas, 9 hónapon át tartó scrapbook kihívás vagy ha úgy tetszik, inspirációval támogatott alkotós játék, amelyen a scrapbook magyarországi eddigi rövid történetében talán a legnagyobb nyereményért szállnak a kreatív ringbe az alkotni vágyó résztvevők. A nyereményt a Rayher Kreatív Centrum ajánlotta fel. Ha kíváncsivá tettünk, mindenképp olvass tovább!

 Ismerkedjünk meg az ehavi kihívás részleteivel! Az alábbi képlinkre kattintva a Scrapbook.hu Fórumába jutunk. Elolvashatjuk a kihívás szabályait és néhány inspirációt is láthatunk arra, hogyan jelenítsük meg az utazás tárgyi emlékeit az örökkévalóság számára!



A következő oldal Budaházi Brigitta Olaszországról szóló albumának részlete, itt a belépőjegyek, buszjegyek, számla és vonatjegy található, különböző zsebekben:


A kihívásra készült alkotásokat ebbe a galériába kell feltölteni, 2011. augusztus 31-ig.

Ha kedvet érez bárki, blogunk olvasói közül, hogy részt vegyen a kihíváson, örömünkre szolgálna, ha itt a blogon hagyna számunkra egy megjegyzést, belinkelve a fenti galériába feltöltött alkotását, hogy mi is és blogunk többi olvasója is tudomást szerezhessen róla!

A résztvevők eddigi munkái:
"Mozaikozzunk!"
24 scrapbook alkotás



Örömteli alkotást kívánunk! Szeretettel várunk mindekit!
Hajrá elsősorban a szép élmények oldalba foglalásáért... és, hajrá a nyereményért!


Augusztusi kézműves tanfolyamainkról, ide kattintva olvashatsz!


Ebben a hónapban
  • a papírmasé termékek: dobozok, füzetek, albumok, díszek, chipboard albumok; 
  • a háncs termékek: dobozok; 
  • az MDF és fa termékek: dobozok, tárolók, díszek  
2011. augusztus 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése