2011. szeptember 15., csütörtök

Papírcsodák készítése kisbaba érkezésekor

Amikor kisbaba érkezik a családi vagy baráti körbe, az alkotós kedvű barátnők és rokonok sokszor késztetést éreznek arra, hogy valami kedves képeslapot készítsenek a boldog családnak. Az ilyen speciális alkalmakkor azonban nemcsak a hagyományos formákban gondolkodhatunk! Ehhez szeretnénk ötletet adni bejegyzésünkben.

Készíthetünk például papírból babacipőt, kiskocsit, vagy akár egy egész szettet is! A scrapbook alapanyagokban éppen az a jó, hogy többféle, egymással harmonizáló papírt variálhatunk egymással, éppen ezért kiváló alapanyagul szolgálhatnak képeslapok készítésekor is. A pop-up képeslapok lényege az, hogy a kinyitáskor az ügyesen összeillesztett, kivágott forma "kiugrik", azaz háromdimenziós alakban felemelkedik. Fantasztikus élmény egy ilyen munkát kézbe fogni, még nagyobb öröm megkapni. Az alábbi képeken bemutatott tündéri alkotások és szettek Virág Éva munkái, aki a Rayher Kreatív Centrum scrapbook területért felelős munkatársa. Éva e rendhagyó "üdvözlőkártyák" készítéseinek fortélyait néhány nappal ezelőtt a hónap első kézműves tanfolyamán is megosztotta. Blogbejegyzéseit belinkeltük a képek alatt, ahol az egyes munkákról további részletfotókat ill. a részletes leírásokhoz linkeket is találhatunk. Érdemes megnézni!


A fenti munkák elkészítéséhez ajánljuk a Rayher Kreatív Centrum kisbabás témájú scrapbook termékeit! Továbbá olvasóink figyelmébe ajánljuk a hónap akciós termékeit is.

Minden hónapban egyes termékek kedvezményes áron kaphatók a Rayher Kreatív Centrumban. Ebben a hónapban az alábbi termékek
  • a dobozhajtogató sablonok 
  • a díszítőelemek: miltonkapcsok, szegecsek, szalagkészletek, gombok, matricák; 
  • a "kisbabás termékek": babás termékek,dobozok, díszek szalagok 
2011. szeptember 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.


További részleteket is megtudhatunk a 2011. szeptemberi akciós termékekről ide kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése