2011. szeptember 6., kedd

Szeptemberi Rayher scrapbook kihívás

Szeptember elején alig van család, amelyikben valaki ne lenne érintett az iskolakezdésben. Általános és középiskolára, főiskolára, egyetemre vagy bármilyen oktatási intézményre gondolhatunk, ilyentájt kezdődik mindenkinek a tanulás. Ebben hónapban mi is az iskolába járást választottuk scrapbook kihívásunk témájaként, így a címe: Vissza az iskolapadba! Foglaljuk oldalba gyermekeink, testvéreink, szüleink, nagyszüleink, párunk vagy a saját iskolás élményeit!

A kihívássorozatról: A Scrapbook.hu honlapon 2011. júliusában indult egy hatalmas, 9 hónapon át tartó scrapbook kihívás vagy ha úgy tetszik, inspirációval támogatott alkotós játék, amelyen a scrapbook magyarországi eddigi rövid történetében talán a legnagyobb nyereményért szállnak a kreatív ringbe az alkotni vágyó résztvevők. A nyereményt a Rayher Kreatív Centrum ajánlotta fel. Ha kíváncsivá tettünk, mindenképp olvass tovább!

Ismerkedjünk meg az ehavi kihívás részleteivel! Az alábbi képlinkre kattintva a Scrapbook.hu Fórumába jutunk. Elolvashatjuk a kihívás szabályait és néhány inspirációt is láthatunk arra, hogyan jelenítsük meg az iskolai emlékeket az örökkévalóság számára!

A következő oldal
Virág Éva iskolakezdésről szóló scrapbookoldala:

A kihívásra készült alkotásokat ebbe a galériába kell feltölteni, 2011. szeptember 30-ig.

Ha kedvet érez bárki, blogunk olvasói közül, hogy részt vegyen a kihíváson, örömünkre szolgálna, ha itt a blogon hagyna számunkra egy megjegyzést, belinkelve a fenti galériába feltöltött alkotását, hogy mi is és blogunk többi olvasója is tudomást szerezhessen róla!



Örömteli alkotást kívánunk! Szeretettel várunk mindekit!
Hajrá elsősorban a szép élmények oldalba foglalásáért... és, hajrá a nyereményért!



Szeptemberi kézműves tanfolyamainkról ide kattintva olvashatsz!

Ebben a hónapban
  • a dobozhajtogató sablonok 
  • a díszítőelemek: miltonkapcsok, szegecsek, szalagkészletek, gombok, matricák; 
  • a "kisbabás termékek": babás termékek,dobozok, díszek szalagok 
2011. szeptember 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése