2012. március 30., péntek

Új, magyar nyelvű letölthető prospektusaink

A mai naptól három vadonatúj, a Rayher Kreatív Centrum honlapjáról letölthető, magyar nyelvű prospektussal állunk a kézműveskedő közönség rendelkezésére. A bennük található barkácsötletek a hónap ötletéhez kapcsolódnak: hungarocell és papírmasé formák díszítésének különböző módjait sajátíthatjuk el a segítségükkel. A prospektusok nemcsak az adott ötletek hozzávalóit, hanem elkészítésének módját is tartalmazzák.


Cactus & Co. - Készítsünk kaktuszokat!
Magyar nyelvű prospektusunk háromféle kaktusz elkészítésében nyújt segítséget. Mindhárom kaktusz alapja egy-egy hungarocellfigura, melyeket különböző kézműves technikával díszíthetünk. Az elkészült "növényeket" terrakotta cserépbe helyezve vidám lakásdíszeket kapunk, amiket aztán akár ajándékba is adhatunk.
A prospektus letöltéséhez kattints ide!
[Figyelem, a letöltés a fájl mérete miatt kis időt vehet igénybe]
Tortatál készítése
Magyar nyelvű prospektusunk vidám tortatál elkészítésében nyújt segítséget, mely egyetlen kreatív háziasszony otthonából sem hiányozhat! Kínáljuk muffinjainkat, házi készítésű édességeinket ezen a bájos süteményestálon! A kínáló alapja egy mdf lapokból összeállítható, emeletes tortatál, melyeket különböző kézműves technikával díszíthetünk: festhetjük vagy textíliát is kasírozhatunk rá.
A prospektus letöltéséhez kattints ide!
Muffins & more - Készítsünk édességeket!
Magyar nyelvű prospektusunk háromféle édesség elkészítésében nyújt segítséget. Mindhárom édesség alapja egy-egy papírmasé-figura, melyeket különböző kézműves technikával díszíthetünk. Az elkészült "édességeket papírmasé tortatálra helyezve vidám partidíszeket, lakásdíszeket kapunk, amiket aztán akár ajándékba is adhatunk.
A prospektus letöltéséhez kattints ide!



A fenti ötletekhez a hozzávalók megvásárolhatók a Rayher Kreatív Centrumban és webáruházunkban. Sőt, ebben a hónapban 10% kedvezménnyel kaphatók a hungarocell és a gyapjútermékek áruházunkban. Erről itt olvashatsz bővebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése