2012. május 18., péntek

Kirándulás Laupheimbe 1.


Rendhagyó bejegyzés következik. Ezen a hétvégén a Rayher Kreatív Centrum németországi anyacége, a Rayher Hobby GmbH. ismét megrendezi az évente megrendezésre kerülő, workshopokkal tarkított kreatív kiállítását, üzleti partnerei részére. 


A képen a Rayher anyavállalatának bejárata látható Laupheimben.

A kiállításon megismerhetjük azokat az újdonságokat, amelyek a már jelenleg is közel 20 000 terméket forgalmazó cég kínálatában az elkövetkezendő fél-egy év során megjelennek. Az újdonságok bemutatása a hatalmas csarnokból profi módon kialakított kiállításon történik. Egy-egy újdonsághoz persze mi mással lehet kedvet csinálni, ha azonnal ki is lehet azokat próbálni. Ezért a szervezők a két napos kiállítással párhuzamosan alkotós workshopokat is szerveznek a résztvevők számára.

Izgalommal várjuk az idei kiállítást, melyről jövő héten részletesen beszámolunk itt, inspirációs blogunkon is olvasóink számára. Érzékeltetve a tavalyi szakmai kiállítás hangulatát, szeretettel invitáljuk blogunk követőit, tekintsétek meg az alábbi képgalériát, mely képaláírásokat is tartalmaz.


A képgalériában például felfedezhetjük Karen Marie-t is, aki a Rayher állandó külsős dizájnere, aki a tavalyi kiállításon is részt vett, s kiállítóasztalánál mini workshopokat is tartott. Szerencsénk volt személyesen megismerni, elragadó személyiség. Ezzel még közelebb került a szívünkhöz az általa tervezett, amúgy is bájos termékcsalád.

Jövő héten újabb bejegyzéssel érkezünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése