2012. június 21., csütörtök

A nyertes scrapbookosok

Kis ünnepség keretében a napokban átadásra kerültek a nyeremények a Rayher Scrapbook Kihívás díjazottjai számára. Örömmel mutatjuk be blogolvasóinknak az ünnepélyes pillanatokban készült fényképeket.

Emlékeztetőül, a Scrapbook.hu és a Rayher Kreatív Centrum 2011. júliusában közös alkotós kihívássorozatot hirdetett, a magyarországi scrapbook történetében eddig legnagyobb értékű összdíjazású verseny keretében.


A versenyre 85 alkotás érkezett, melyek a Scrapbook.hu honlapján lévő bejegyzésben megtekinthetők. A a nyertesek névsorát, az értékelés szempontjait és a díjak odaítélésnek indokait szintén a Scrapbook.hu honlapján tettük közzé egy bejegyzésben.

Az alábbi fényképek a díjátadáson készültek. A díjakat Varga Edit, a Rayher Kreatív Centrum vezetője és Budaházi Brigitta a Scrapbook.hu közösségi portál tulajdonosa adta át, Madaras Kata, a Rayher Kreatív Centrum üzletvezetője és Virág Éva a Rayher scrapbook részlegéért felelős munkatársa jelenlétében. A nyertesekkel a nyár folyamán készítünk interjúkat, s tesszük közzé őket itt a Rayher inspirációs blogján. Az ő munkáikból pedig 2012. szeptemberében kiállítást is rendezünk, melyre szeretettel várjuk majd az érdeklődő közönséget. A kiállítás időpontjáról később további információkat teszünk közzé.

.
Virág Gyuszi
különdíjas
Mészáros Szofia
III. helyezett
Hutás-Tóth Diána
II. helyezett
Molnár Ibolya
I. helyezett

Koccintás a nyertesekkel
(a poharakban almalé és pezsgő)
Két nyertes scrapbook oldala
Molnár Ibolya (felül) és Hutás-Tóth Diána (alul) alkotásai

Szeretettel gratulálunk ez úton is minden pályázónknak, és külön köszöntjük a nyerteseket! Várunk vissza mindenkit a legközelebbi kihívásunkon is, várhatóan júliustól!

1 megjegyzés:

  1. Köszönök szépen mégegyszer mindent!!! Nagyon szuperül sikerült az átadó. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha teheti vegyen részt a következő kihívás sorozaton, nagyon megéri!!!

    VálaszTörlés