2012. július 26., csütörtök

Kicsinosított fiókos tároló

A hónap ötletei júliusban a Rayher blogján a scrapbook papírok sokoldalú felhasználását mutatják be. Két tanfolyam is várja a kézműveskedni vágyókat, s itt blogunkon is jónéhány ötletet megosztunk majd olvasóinkkal. Ebben a bejegyzésben olyan fiókos tárolókat mutatunk be amelyeket scrapbook papírok segítségével csinosítottak ki használóik.


Az első változatot Cindy Lyles, a StarLitStudio blog írója készítette. Blogbejegyzésében képekkel illusztrálta az elkészítés lépéseit, szeretettel ajánljuk a Rayher blogolvasóinak figyelmébe. Mivel a hivatkozott blog angol nyelvű, szeretnénk kedvezni azon látogatóinknak is, akik nem beszélnek angolul, ezért néhány pontban leírjuk az elkészítés lépéseit is. Ezt követően pedig, további fiókos szekrénykék képeit osztjuk tovább.




Lássuk tehát a fenti zöld fiókos tároló elkészítésének lépéseit!
  • Ha gyárilag rászereltek gombokat a fiókokra, első lépésként távolítsuk el a fiókok gombjait.
  • Azokon a részeken, ahol nem fogjuk a tárolót scrapbook papírokkal fedni, fessük be a fa/papírmasé tárolót akril festékkel.
    Tipp: válasszuk ki a legsötétebb vagy a legvilágosabb színt a használni kívánt papírok közül, és azzal fessünk.
  • Vágjuk le a scrapbook papírokat a kívánt méretre. Használhatunk különböző mintázatú, de azonos színpalettából származó papírokat is. Legjobb, ha azonos készlet maradék papírjaiból dolgozunk. A papírdarabok széleit tintapárnával színezve, antik hatást kelthetünk.
  • Kétoldalú ragasztószalag, vagy szalvétaragasztó segítségével lássuk el a papírok hátoldalát ragasztóval.
  • Ragasszuk rá a papírokat a tároló oldalaira és a fiókok frontoldalára, miközben a fiókok belsejéből kifelé mutató gombostű segítségével jelöljük be a gomboknak gyárilag fúrt lyukak helyét (ha vannak).
  • Vagy helyezzük vissza a gyárilag készült gombokat (előtte lefestve a kiválasztott alapszínre), vagy szerezzünk be mini szekrénygombokat, és azokat szereljük fel a fiókokra.
Ha van időnk és hozzávalónk, csinosítsuk ki magunk körül mi is az apróságok tárolásához használt fiókos szerkénykéket! Meglátjuk, sokkal nagyobb kedvvel fogunk belőlük előhúzni ezután majd bármit! Lássunk néhány ötletet!

Forrás: Maggie Lara/Graphic 45
Forrás: Artfully Musing
Forrás: A random on purpose life


Ha kedvet kaptunk fiókos tárolók kicsinosításához, az alábbi termékeket ajánljuk a Rayher Kreatív Centrum kínálatából. A termékek megvásárolhatók Boráros téri üzletünkben és webáruházunkban is.

Jó tudni: Július hónapban a Scrapbook papírok 10% kedvezménnyel kaphatók!

Leírás Fakomód 2 fiókkal, 15x14x9,5 cm Szalvétaragasztó, 236 ml Scrapbookingpapír: Pansies

csillámos
Cikkszám 61 352 00 38 062 000 79 625 000
Ára 2 390 Ft/db 1 620 Ft/db 220 Ft/db

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése