2012. augusztus 26., vasárnap

Győztest hirdetünk


Néhány héttel ezelőtt kérdőív kitöltésére hívtuk kedves vásárlóinkat és honlapunk látogatóit. A kérdőívben megkérdeztünk Benneteket, vajon költözzünk, vagy ne költözzünk? Ha igen, hol lenne számotokra a legjobb? Köszönjük, hogy válaszaitokkal hozzájárultatok ahhoz, hogy eldöntsük ezt a fontos kérdést!


Meghirdettünk egy nagyszerű nyereményt is: a kérdőív kitöltői között egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalványt lehetett megnyerni, amit a nyertes Rayher Kreatív Centrum (Budapest, IX. ker) Boráros téri üzletében vagy webáruházunkban válthat be hobbitermékekre.

A sorsolást a List Randomizer honlap segítségével sorsoltunk ki. Az erről készült videót a sorsolásban résztvevő e-mail címek miatt diszkréten kezeljük, de kérésre, természetesen rendelkezésre bocsátjuk.

Szeretettel gratulálunk kedves vásárlónknak,
akinek e-mail címe így kezdődik:
sumegikata@....

Nyereményeddel kapcsolatban e-mailben értesítünk. Ha nem sikerült megkapnod, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a rayher@t-online.hu e-mail címünkön!

Köszönjük, hogy válaszaitokkal hozzájárultatok ahhoz, hogy eldöntsük a költözéssel kapcsolatos kérdést! Amennyiben üzletünk költözne, erről mindenképpen tájékoztatást küldünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése