2014. szeptember 29., hétfő

Magyar nyelvű vágósablonok az összes vágógéptípushoz

Sokszor pont egy szép felirat hiányzik a képeslapról, az ajándékcsomagolásról, a dobozról amibe az ajándékot szántunk. Jó lenne, ha sorozatgyártásra lennénk képesek otthon, kis vagy nagy mennyiségre egy meghívó készítésekor. Mostantól itt a megoldás!

Először Magyarországon: Magyar nyelvű feliratokat formázó vágósablonok az összes vágógéptípushoz! (használható Wizard, Sizzix Big Shot és egyéb vágógépekhez)
  • A Rayher-Hobby Kreatív Centrum magyar nyelvű vágósablonokat forgalmaz, várhatóan 2014. október vége - november elejétől.
  • Ezek a vágósablonok vékony, fémlemez típusú kések. Nem a fába ágyazott, klasszikus vágósablonokra hasonlítanak, hanem különálló, vékony kések.
  • Előnyük, hogy bárhol elhelyezhetők a papíron, amellyel gazdaságosabban tudjuk kivágni a formákat.
  • A vágósablonok kb. 3,2 cm magasak, szélességük a szó hosszától függ, méretük arányos, a szavak méretben egymáshoz illeszthetők (pl. a Boldog feliratot csak egyszer kell megvenni, a Születésnapot/Névnapot/Karácsonyt szavak méretben illeszkednek hozzá).
  • Szállítás: október vége-november eleje.
Előrendelési lehetőség: Add le rendelésedet 2014. szeptember 30-ig, és az elsők között használhatod Magyarországon ezeket a vágókéseket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése