2015. február 20., péntek

Újdonságok: kreatív beton és márványozófesték

Már kapható a 2015-ös év két népszerűnek ígérkező újdonsága webáruházunkban és üzletünkben! Itt a kreatív beton és a márványozófesték! Ismerkedjünk meg velük közelebbről!
A Rayher kreatív beton nagyon egyszerűen és gond nélkül használható!

A Rayher kreatív beton az ipari betonnal ellentétben nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat, nem porol, és felhasználásra kész. Használatához nem szükséges védőruha, a port csak vízzel kell összekeverni. Ennél egyszerűbben nem lehet betont formába önteni!

Alkosd meg saját dísztárgyaidat! A kreatív betonból minden eddiginél egyszerűbb berendezési és dísztárgyakat készíteni saját kezűleg! Ajánljuk mindazoknak, akik cementeszsákok cipelése és hosszas próbálkozások nélkül szeretnék kiélni kreativitásukat. További ötletek és a beton használatának részletes leírása honlapunkon található cikkünkben folytatódik. Olvasd el, kattints ide: Kreatív beton



Másik újdonságunk a márványozófesték, mellyel akár húsvéti dekorációhoz márványmintás tojásokat is készíthetünk! Az eljárás rendkívül egyszerű, mindössze a festékekre, vízre a díszítendő alapanyagra, pl. tojásokra és néhány fapálcikára lesz szükségünk. Az elkészítés lépéseit elolvashatod honlapunkon található cikkünkben: Olvasd el, kattints ide: Márványozófesték.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése