2011. április 6., szerda

Elindult áprilisi Facebook kvízjátékunk!

Ebben a hónapban a textílíák kreatív felhasználásáról tudhatunk meg sok hasznos dolgot itt a Rayher inspirációs blogján. Természetesen ehhez kapcsolódik áprilisi kvízjátékunk is a textilekkel kapcsolatban kérdezünk Benneteket. Most is könnyű kérdések lesznek, ezért reméljük, minél többen részt vesztek majd a játékunkban!

Három kérdésre várjuk a választ.
A kérdéseket háromnaponta tesszük fel a Rayher Facebook profiljára. A játékban úgy tudsz részt venni, hogy egy hozzászólásban válaszolsz a feltett kérdésre a Facebookon, rögtön a kérdés alatt. Figyeld a profilunkat háromnaponta az újabb kérdésért. Fontos! Mind a három kérdésre kell válaszolni egyenként. A válaszadás módja: a feltett kérdés alatti hozzászólás írása a Rayher Facebook profilján. Csak azok vesznek részt a sorsolásban, akik a játék lezárásának határidejéig mind a 3 kérdésre helyesen válaszoltak.
A játék lezárása: 2011. április 15. péntek 24:00
Nyeremény:
1 tekercs tante ema textília (50x65 cm) és
1 tekercs pöttyös szaténszalag (10m, 9,5 mm)



A tante ema termékek közül a textíliák, szalagok, papírok 2011. április 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.
Kattints ide, és válassz a gyönyörű szép tante ema termékekből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése