2011. április 7., csütörtök

Kicsoda tante ema?

Forrás: Badische Zeitung
Foto: Andrea Steinhart
A "tante ema" elnevezés Emanuela Pesché-t, a kollekció dizájnerét jelenti, aki szenvedélyes szeretetet érez a vidám papírok és lakberendezési tárgyak iránt, s ezzel mosolyt csal a körülötte élők arcára. A kollekciót azok számára tervezte, akik érzékenyen viseltetnek a szép és hasznos dolgok iránt, akik értéknek tartják a minőséget és tartósságot s boldogok akarnak lenni.

A tante ema termékkörrel vált valóra Emanuela Pesché számára, hogy megtalálja helyét ebben a világban, és, hogy némiképp hatással is legyen rá. Jó dolgokat csinálni, mosolyogni, boldogságot teremteni, örömöt hozni, ajándékot készíteni, s mindezt szívből. Olyasmin gondolkodni, ami szép és jó. Ezek azok a dolgok, amelyek fontosak számára, és amelyek visszatükröződnek az általa tervezett motívumokból és kollekciójából. A tante ema kollekcióban kedves, színes, romantikus és mókás dolgokra lelhetünk. Röviden: szép és bájos ajándék- és lakásdekorációs ötleteket barátnők, gyermekek, anyukák, nagynénik és a legjobb nagymamik számára, és azok számára, akik különösen közel állnak a szívünkhöz, beleértve akár saját magunkat is! Álmodozz, hagyd, hogy inspiráljanak és válassz közülük!




A tante ema termékek közül a textíliák, szalagok, papírok 2011. április 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Kattints ide, és válassz
a gyönyörű szép tante ema termékekből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése