2011. április 17., vasárnap

Gratulálunk áprilisi kvízjátékunk nyertesének!

A Rayher Kreatív Centrum Facebook profilján zajló áprilisi kvízjátékunk nyertesét kisorsoltuk.
A játék nyertese: Nágel Zsuzsi,
akinek nagy szeretettel gratulálunk!

Nyeremény: 1 tekercs tante ema textília (50x65 cm) és 1 tekercs pöttyös szaténszalag (10m, 9,5 mm), a nyertes választása szerinti színekben.  Kérünk, lépj velünk kapcsolatba, hogy a nyereményed átvételét megbeszélhessük.


A sorsolás részletei és eredménye ide kattintva tekinthető meg.

Figyelem! Csak azok vettek részt a sorsoláson, akik mind a három kérdésre a megadott  határidőig és helyesen válaszoltak.

A kvízjáték helyes válaszai:
  • 1. Mi a patchwork?
A patchwork szó angol szóösszetétel, szó szerint foltmunkát jelent, amelyet magyarul manapság inkább "foltvarrás"-ként használunk, mely egy több száz éves hagyományokkal rendelkező kézimunka-technika elnevezése. Textildarabok összevarrását
  • 2. Mely színek jellemzik Tante Ema kollekcióit?
A tante ema kollekció színei: rózsaszín, klasszikus piros, orgona, azúrkék, hárszöld.
  • 3. Sorolj fel két technikát,amelyhez alkalmazható a kollekció!?
A széles textilválaszték miatt a kézműves technikák közül a patchwork kézenfekvő, de a ezek a textíliák és csomagolópapírok dobozok bevonására, ajándéktárgyak készítésére úgyszintén alkalmazhatók, így dekupázsoláshoz is ajánljuk.
A szalagokból az anyagokkal variálva díszítőcsíkokat készíthetünk, textil- és papíralkotásokra. A textilszíveket lakásdekoráláshoz, illetve a tante ema kollekció minden darabját scrapbook technikához egyaránt ajánljuk.

Szeretettel várunk mindenkit májusi Facebook kvízjátékunkra is!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok, nagyon köszönöm :) Nem igazán tudom, milyen mél-címre írjak Nektek, így megadom az enyémet: nagelzsuzsi kukac gmail.com

    VálaszTörlés