2011. május 15., vasárnap

Hasznos eszköz: a Sizzix formavágógép

Scrapbookozás közben, de bármely más papírmunkánál például a képeslapkészítés közben is nagyon sokszor előfordul, hogy szükségünk lenne egy-egy szép, precízen kivágott motívumra, feliratra, keretre és méghozzá pontosan egy adott kartonból vagy háttérpapírból kivágva.

Létezik egy speciális, mechanikus eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyors egymásutánban létrehozzunk tetszőleges számú papírkivágást egy adott motívumkészletből. Ez az eszköz a Sizzix Big Shot és a Sizzix Sidekick, amelyek tulajdonképpen házi használatra készített, asztali stancgépek.

Ezek a méretükben különböző mechanikus vágógépek a dekorgumitól kezdve a lemezkartonon (chipboard) és vastagabb kartonokon keresztül, a vékonyabb papírokig és a textíliákig szinte mindent egy penge precizitásával vágnak körbe, s ehhez mindössze néhány könnyed mozdulatra van szükség.

Sőt, a Sizzix Big Shot nemcsak vágásra, hanem domborításra is alkalmas e két funkciót ötvözve pedig a lehetőségek száma végtelen: egyszínű kartonokból például változatos textúrájú és formájú díszítőelemeket alkothatunk!

A Rayher Kreatív Centrumban nemcsak az alapgépeket, de számos vágósablont és domborító motívumkészletet is megvásárolhatunk. Ezen a linken megtekinthetjük a választékot.

A Sizzix vágógép használatát megtanulhatjuk az alábbi cikkből: Kipróbáltuk - Sizzix Big Shot


Ne felejtsük el, hogy az összes scrapbook papír és a Sizzix Big Shot vágógép 2011. május 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolható meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Kattints ide, és válassz scrapbook papírokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése