2011. augusztus 18., csütörtök

Gyűjtsünk kagylót és kézműveskedjünk velük!

Múlt héten ahhoz adtunk néhány ötletet, hogyan tároljuk, konzerváljuk a nyaralás alatt összegyűjtött kavicsokat. Most a kagylók, csigaházak jönnek. Ha Te is begyűjtöttél ezen a nyáron egy marékra valót, olvasd el blogbejegyzésünket, hátha egyik ötletünk megtetszik és megvalósítod Te is!

Emlékeztetőül, ebben a hónapban olyan ötleteket olvashatsz kreatív blogunkon, amelyek segítségével a nyaralás kézzel fogható emlékeit konzerválhatod látványos, finoman díszített tárolókban, dobozokban, albumokban, vagy épp egy kis dekoráció segítségével polcon kialakítva. Cikkünkben megtalálhatod az eredeti ötleteket, és ha elfogna a vágy, hogy azonnal készíts valami hasonlót, hogy megkönnyítsük a dolgodat, ajánlunk hozzá rögtön hozzávaló termékeket is a Rayher kínálatából.

A cikk elején láthatod a legkézenfekvőbb megoldást. A nyaralás tárgyi emlékeit gyűjtheted mondjuk egy papírmasé dobozban, amelynek elejére a vakáció egyik legemlékezetesebb képét helyezted el. A dobozt magát kívül is díszítheted tengerparti emlékekkel: kagylóhéjakkal, tengeri csillagot idéző díszítőelemekkel, felirattal, hálódarabbal. Ebbe a dobozba gyűjtheted a belépőket, szórólapokat, kagylókat, kavicsokat, bármi, ami Téged szívesen emlékeztet az ott töltött napokra. Ilyen és más dobozt készíthetsz az alább látható papírmasé dobozokból is. Kör alakú, vödörformájú, rák mintázatú vagy épp világítótorony alakú. Kifestve, dekorálva akár könyvtámaszként is használhatjuk, hiszen a sok kagylónak súlya van... Nagyon szép, ízléses módon tárolhatjuk így a begyűjtött kagylókat.

A másik ötletünk alapja, egy fa tartósín és képkeret készlet, ahol időről időre akár a fotókat is cserélgethetjük. Két festett képkeret, két emlékezetes fotó, néhány natúr (vagy festett!) kagyló, egy hálódarab és máris kész a nyaralós hangulat!

Végül két vendégötlet, amelyet az internetről vadásztunk. Az egyik egy szív alakú alapra crazy mozaikként felragasztott kagyló és tengerparti kincsgyűjtermény. Elkészítéséhez feltétlenül ragasztópisztolyt használjunk! Minél rusztikusabb, minél több kincset használunk fel hozzá, minél tömörebben rakjuk egymáshoz közel a hozzávalókat, annál jobban fog kinézni! A másik vendégötletünk hasonlít az előző heti kavicsos mécsestartó ötletéhez, csak itt öblösebb üvegedényt választottunk. Fürdőszobai dekorációnak is ajánljuk.
Eredeti ötlet: made by emma janeEredeti ötlet: Do it yourself

A fenti ötletekhez az alábbi Rayher termékeket ajánljuk. Ráadásul az üvegtárgyakon kívül, a papírmasé, a háncs és MDF termékek ebben a hónapban akciósak. Tudtad?

8198300 Papírmasé duplafedeles doboz, műanyag átlátszó betéttel
Átm: 15 cm M: 4 cm
6181900 Fa képkeretek tartósínnel 13x17 és 17x22 cm-es keretek
a tartósín mérete: 42x8 cm
6203000 2 db MDF szív, 18x22 és 9,5x10 cm8740100 Üvegedény, Átm: 7,5 cm M: 9 cm
7112000 Papírmasé duplafedeles doboz, rák7111400 Papírmasé vödör fedéllel Átm: 9-13 cm M: 14 cm
8197400 Papírmasé világítótorony doboz 22 cm magas


Készítsd el az alábbi textilborítású könyvecskét kézműves tanfolyamunkon!




Ebben a hónapban
  • a papírmasé termékek: dobozok, füzetek, albumok, díszek, chipboard albumok; 
  • a háncs termékek: dobozok; 
  • az MDF és fa termékek: dobozok, tárolók, díszek  
2011. augusztus 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése