2011. augusztus 12., péntek

Kavicsok, tengerparti homok tárolása

Ebben a hónapban olyan ötleteket olvashatsz kreatív blogunkon, amelyek segítségével a nyaralás kézzel fogható emlékeit konzerválhatod látványos, finoman díszített tárolókban, dobozokban, albumokban, vagy épp egy kis dekoráció segítségével egy polcon kialakítva.
Van úgy, hogy az ember olyan jól érzi magát egy tengerparton, vagy folyó szélén, hogy legszívesebben hazahozná az egészet! Ilyenkor tulajdonképpen azért fontos, hogy egy vagy két kavics, kagyló hazakerüljön, mert nekünk van szükségünk rá, hogy azt a néhány tárgyat ismét megérinthessük, ránézhessünk. Mert a szem előtt lévő természetes tárgy, pontosan onnan származik, ahol jól éreztük magunkat. S ezek a kis díszes "konzervek" újra és újra felidézhetik bennünk azokat a pillanatokat.

Íme néhány ötlet, hogyan tároljuk a tengerparti kavicsokat, homokot, kagylókat. Tároljuk őket üveg mécsestartóban! Fessünk az oldalukra akrilfestékkel a tengerpart színeit idéző vékony csíkokat. Fehéret, akvamarin kékek, homokszínűt, sötétbarnát.

Ezután főzzünk magunknak egy jó teát, vagy öntsünk ki egy pohár vörösbort, gyújtsuk meg a mécseseket, üljünk ki a balkonra vagy a teraszunkra, és idézzük fel a nyár szép emlékeit.

A fenti mécsestartók megrendelhetők a Rayher Kreatív Centrumban.
8731600 Üvegváza mécsestartóval,12x12x21,5 cm 3.000 Ft
8731700 Üvegváza mécsestartóval,14,5x14,5x13 cm 3.000 Ft
Akrilfestékek 59 ml 480 Ft

Forrás: Google / Film North Florida


Készítsd el az alábbi dolgokat kézműves tanfolyamainkon!



Ebben a hónapban
  • a papírmasé termékek: dobozok, füzetek, albumok, díszek, chipboard albumok; 
  • a háncs termékek: dobozok; 
  • az MDF és fa termékek: dobozok, tárolók, díszek  
2011. augusztus 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése