2011. október 17., hétfő

Készítsünk díszes gyertyatartót

Ebben a hónapban a "Fény születik" szlogennek megfelelően a lámpakészítés is fókuszba kerül inspirációs blogunkon, ezért úgy gondoltuk, olvasóinkkal megosztjuk, hogyan varázsolhatunk díszes gyertyatartót egy papírmasé félgömb mécsestartóból!

A papírmasé alapanyagok előnye, hogy sokféle módon díszíthetjük a felületét. Befesthetjük akrilfestékkel, melyre aztán mintákat festhetünk, bevonhatjuk dekupázspapírral és mozaikozhatunk is rá. Ezúttal az első technikát fogjuk alkalmazni, azaz fehér akrilfestékkel alakítjuk ki a mécsestartó fehér színét. De, lássuk az elkészítés további menetét.

papírmasé mécsestartó A gyertyatartó alapja egy papírmasé félgömb alakú mécsestartó
Cikkszáma: 7160400
akrilfesték Alapozzuk le a mécsestartót legalább két rétegben alabástromfehér akrilfestékkel. Az első réteget hagyjuk teljesen megszáradni, mielőtt a második réteget ráfestenénk.
Cikkszám: 38046105
Díszítsük a mécsestartó szélét egymástól egyforma távolságra lévő apró pöttyökkel. Ehhez használjunk ezüst színű, metálfényű lakkfilcet.
Cikkszám:3852822
Tekerjük körbe a mécsestartó szélét duplán egy ezüst díszzsinórral, kössük csomóra és hagyjuk meg a lelógó szárakat 4-5 cm-re
Cikkszám: 5171622
Ragasszunk a csomó tetejére egy piros fa díszszívet.
Cikkszám: 5620600
Végül, piros akrilfestékkel húzzunk egy vékony vonalat a mécsestartó belső szélére, helyezzünk el benne egy alacsony gyertyát, és a tövébe tömjünk vékony fenyőgallyat vagy girlandot.

gyertyatartó


A fenti termékek  megvásárolhatók a Rayher Kreatív Centrumban  (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.


Októberi akciós termékeinket itt találod:
 A fenti termékek 2011. október 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban  (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Jó vásárlást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése