2014. június 20., péntek

3 új, letölthető projektleírás

Ismered honlapunk Letöltések menüpontját? Ha még nem, itt az idő, hogy elkezdd böngészni. Oktatóvideók és német/angol nyelvű mini prospektusok, projektleírások várnak rád! Minden ötlet hozzávalója 100%-ban beszerezhető a Rayher-Hobby Kreatív Centrum üzletében és webáruházunkban. A prospektusok és videók az előnézeti képre kattintva tölthetők le a Letöltések menüpontban.
Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a három legfrissebb prospektust, amit a napokban helyeztünk el ebben a gyűjteményben. Ezeket most az alábbi linkekről töltheted le. Figyelmedbe ajánljuk a termékcsaládok információs oldalait is!

Porcelán- és üvegfestő tollal díszített mécsestartók készítéseTudtad, hogy porcelánfestő tollainkat üvegfestésre is használhatod?
Tudj meg többet erről a termékcsaládról, olvasd el magyar nyelvű termékleírásunkat: Porcelánfestő tollak

Lakástuning táblafestékkel


Töltsd le a prospektust, kattints ide!

Dobd fel az otthoni használati tárgyakat táblafestékkel díszített részletekkel! Nézd meg ötleteinket, amit a termékcsalád magyar nyelvű információs oldalán gyűjtöttünk össze: Táblafesték, folyékony kréta, táblalakkok

Válogass a táblafestékek között, kattints ide!

Quilling technikával készített papírdíszek


Töltsd le a prospektust, kattints ide!

Papírcsíktechnikával sok mindent díszíthetünk. Képeslapokat, papírképeket, de készíthetünk egyedi lakásdíszeket is. Nézd meg ötleteinket, amit a termékcsalád magyar nyelvű információs oldalán gyűjtöttünk össze: Quilling, papírcsíktechnika

Válogass a quilling-termékek között, kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése