2011. január 11., kedd

Kézműveskedés gyerekekkel téli estéken 2.

Sorozatunk második részében a kisfiús szülőknek és nagyszülőknek mutatunk valami igazán érdekeset! Minden fiúnak van egy olyan korszaka, amikor arról álmodik, hogy katona vagy lovag lesz, legyőzi a sárkányt és kitűzheti a vártoronyba a lobogóját. Most egy olyan készlettel ismerkedünk meg, amelyben mindezt valóra válthatjuk számára.

Apuka vagy nagypapa közösen állíthatja össze a kis lovaggal ezt a várat, amely játékra is alkalmas, és igazán belevaló gyerekszobai dekorációként is nagyon jól mutat. A vár két toronyból áll, melyhez lovagok, páncélos toronyőrök, lovak és sárkányok tartoznak, mindezt körbeveszi egy kerítés, ahová bokrokat is állíthatunk, kitűzhetünk lobogókat, fáklyákat, pallosokat, a tornyok ajtaja nyitható - egyszóval jó mókának ígérkezik kicsinek és nagynak egyaránt!

De, lássuk közelebbről az alábbi 2 perces videóban az elkészítését!


Amint azt ebben a videóban is láthattuk, az összes hozzávalót könnyedén kipattinthatjuk az előrevágott alapból, így gyermekünk számára sem lesz nehéz munka. Javasoljuk itt is, akár csak a hóembereknél tettük, hagy döntse el a gyermek, melyik zászlót, vagy pallost, hová helyezi, hová álljanak a katonák, merre kanyarodjon a kerítés. A készlet összesen 5 ívnyi motívumot tartalmaz, 3 toronyrészt, katonákat, páncélzatot, pallosokat, zászlókat, sárkányokat és fáklyákat, dárdákat és kardokat, kerítést, 1,5 m zsinórt, egy ív 3D ragasztókockát, valamint német nyelvű leírást tartalmaz.

Figyelem! Az összeállításhoz szükségünk lesz keskeny kétoldalú ragasztószalagra és folyékony papírragasztóra is!

Ez az új téli projekt nagyon jól összehozhatja a családot. Már az elkészítése is örömet fog okozni, a lovagos történeteket pedig estéről-estére, akár egy teljes héten át is játszhatjuk.


  • Óvatosan mozdítsunk ki a bástyák hozzávalóit a mintaívekről
  • Egy oldalnyi eltolással ragasszuk egymásra a nagy torony alsó és felső részét.
  • Mozdítsuk ki a díszítőelemeket és a katonákat is a mintaívről...
  • ... és szereljük fel őket fegyverekkel, pallossal.

Ha kedvet kaptunk az elkészítéséhez, a terméket megvásárolhatjuk a Rayher Kreatív Centrumban (1093 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház, I. emelet) vagy a Rayher webáruházában.

Lovagvár gyerekeknek
Cikkszám: 8038900
Ára: 2.820,- Ft


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése