2011. január 13., csütörtök

Kézműveskedés gyerekekkel téli estéken 3.


Sorozatunk harmadik részében, hogy igazságosak legyünk, most a kislányos szülők és nagyszülők következnek! Ahogy minden fiúnak van egy olyan korszaka, amikor lovag akar lenni, a kislányok tündérek, hercegnők és királynők bőrébe bújnának legszívesebben. Íme egy készlet, amellyel tündérkertet varázsolhatunk a szobájukba.

Az anyuka vagy a nagymama közösen állíthatja össze a kis tündérrel a tündérkastélyt, amely játékra is alkalmas, és ízig-vérig kislányos gyerekszobai dekorációként is nagyon jól mutat. A kastély két toronyból áll, melyhez tündérek, virágok, madarak és mindenféle stílusos kiegészítők tartoznak, mindezt körbeveszi egy kerítés, ahová bokrokat is állíthatunk, kitűzhetünk varázspálcákat a tornyok ajtaja nyitható - egyszóval jó mókának ígérkezik kicsinek és nagynak egyaránt!

De, lássuk közelebbről az alábbi 2 perces videóban az elkészítését!


Amint azt ebben a videóban is láthattuk, az összes hozzávalót könnyedén kipattinthatjuk az előrevágott alapból, így gyermekünk számára sem lesz nehéz munka. Javasoljuk itt is, akár csak a hóembereknél, és a lovagvárnál tettük, hadd döntse el a gyermek, melyik virágot, esernyőt, kosarat vagy varázspálcát hová helyezi, hová álljanak a tündérek, merre kanyarodjon a kerítés. A készlet összesen 5 ívnyi motívumot, 3 toronyrészt, tündéreket, virágokat és különféle édes díszítőelemeket, 1,5 m zsinórt, egy ív 3D ragasztókockát, valamint német nyelvű leírást tartalmaz.

Figyelem! Az összeállításhoz szükségünk lesz keskeny kétoldalú ragasztószalagra és folyékony papírragasztóra is!

Ez az új téli projekt is jól összehozhatja a családot. Már az elkészítése is örömet fog okozni, a tündéres történeteket pedig estéről-estére, akár egy teljes héten át is játszhatjuk. Sőt, ha a lovagvárat is beszereztük, a lovagok és a tündérek egy mesében is szerepelhetnek. Mondjuk megmenthetik a tündéreket a sárkánytól... :)


  • Óvatosan mozdítsunk ki a tornyok hozzávalóit a mintaívekről
  • Egy oldalnyi eltolással ragasszuk egymásra a nagy torony alsó és felső részét.
  • Mozdítsuk ki a díszítőelemeket és a tündéreket is a mintaívről...
  • ... és szereljük fel őket esernyőkkel, kosárkákkal, varázspálcákkal.

Ha kedvet kaptunk az elkészítéséhez, a terméket megvásárolhatjuk a Rayher Kreatív Centrumban (1093 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház, I. emelet) vagy a Rayher webáruházában.

Kastély virágoskerttel gyerekeknek
Cikkszám: 8038800
Ára: 2.850,- Ft


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése