2011. május 31., kedd

Mi tulajdonképpen a scrapbook? 7.

Ismerkedjünk tovább a scrapbook technikával! Most lássuk, milyen információk érhetők el magyarul erről a technikáról? Májusi cikksorozatunkban a scrapbook technikát szeretnénk közelebb hozni a Rayher - A TE kreatív világod blog olvasóihoz.
Korábbi cikkeinkben általános tudnivalókat , a scrapbook oldal elemeit, a scrapbook megvalósulási formáita legjellemzőbb scrapbook témákat, a scrapbookozás különböző alapanyagait ismertettük röviden, és tájékozódhattunk arról is, hogyan mélyíthetjük el a scrapbookozással kapcsolatos ismereteinket.


Most lássuk milyen információk érhetőek el magyar nyelven scrapbook témában?

  • Scrapbook cikkgyűjtemény magyar nyelven
    A legnagyobb magyar nyelven elérhető ingyenes cikkadatbázis: több mint 100 cikk, oktatóvideók, lépésről-lépésre leírt, fotókkal illusztrált projektek, kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott.
    scrapbook.hu
  • Magyar nyelvű e-magazin:
    A Scrapbookozz velünk az egyetlen 2008. májusa óta megjelenő magyar nyelvű internetes kiadvány az albumkészítésről. Célja, hogy a hazai és a magyar anyanyelvű olvasókhoz közelebb hozza, megismertesse és megszerettesse velük a kreatív albumkészítés csodálatos tevékenységét. Mindezt oktatási céllal és olvasói számára teljesen ingyenesen. A rendszeresen bővülő olvasnivalón kívül, elsőként itt látható exklúzív inspirációs alkotásokkal, kreatív próbatétellel, ingyenes scrapbook készletekkel és nyereményekkel bátorítjuk olvasóinkat a scrapbookozásra. A Scrapbookozz velünk e-magazin megjelent példányai a Scrapbook.hu regisztrált tagjai számára a mellékletekkel együtt, visszamenőlegesen is, ingyenesen letölthetőek.
    Scrapbookozz velünk e-magazin (magyar nyelvű, ingyenes!)
  • (Scrapbook) kihívásblog magyar nyelven:
    Yabo challenge blog
  • Közösségi oldalak magyar nyelven:
    www.scrapbook.hu
    www.scrap.hu
  • Bloglista: magyar nyelvű scrapbook blogok listája
  • Linkgyűjtemények scrapbook témában magyar nyelven:
    scrapbook.lap.hu
    scrapbook.lapozz.hu
    miner.hu


Ha érdekel bennünket ez az izgalmas tevékenység, cikksorozatunk alábbi részeiben még többet tudhatunk meg erről. Olvassuk el alábbi cikkeinket a scrapbook technikáról!

Erre a kérdésekre fogunk választ kapni!
Ne felejtsük el, hogy az összes scrapbook papír és a Sizzix Big Shot vágógép 2011. május 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolható meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Kattints ide, és válassz a scrapbook papírokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése